The Stables

Area: 637sq ft

The Stables is an attractive single story office forming part of a complex set in an attractive paved courtyard which offers a shared outdoor amenity area. The building is constructed in a traditional manner consisting of red brick elevations and a pitched clay tiled roof and retains original features such as stable doors and exposed ceiling beams.

The space is open-plan and includes a kitchenette and male, female and disabled toilet facilities (all shared with the Dovecote). The interior decor consists of painted walls and carpeted floors. This office benefits from a small loft storeroom accessed by internal stairs. This would make an ideal base for a small business, regional office or start-up enterprise. Alternatively the space can be combined with the Dovecote to create a substantial L-shaped office in excess of 2000sq feet.