Forage Barn

The Forage Barn is constructed in a traditional manner a mixture of timber/rendered elevations under a pitched clay tile roof. The offices are predominantly open plan with vaulted ceilings this ensures a light and airy feel to the working environment.

The Forage Barn benefits from a private courtyard that provides a pleasant outside amenity area at the rear of the office. On site car parking ensures that staff and visitors can obtain access to the office easily.

The offices are predominately open plan with the benefit of a meeting room with a glazed wall ensuring the character of the office is not diminished.

The office provides a total of 770 sq ft / 71.53 sq.m (net internal) of usable office space.

The specification of the offices includes:

  • Partitioned Board/meeting room
  • Carpets throughout
  • Oil fired central heating to radiators
  • Male and Female cloakrooms
  • Kitchen
  • Ample on site car parking